Gyetvai Zsuzsanna emlékház

Tisztelt ismeretlen ismerőseim!

Sikerült a nagy tervünk! Ha nem is olyan, miről lányunk, Gyetvai Zsuzsanna, művész nevén Zsi Chimera képzőművész álmodott, emléket, emlékházat hozunk létre, ott, ahol ha hazajöttek, megháltak.

Ezt Monostorapáti, Arany János u. 4. szám alatt lehet megtekinteni minden nap a Művészetek Völgye alatt (július 25.-augusztus 3.-ig.) 9 órától 19 óráig. Ebédidő 12-15 óráig.

Kiállítás címe: Születésemtől- Halálomig

Egész évben látogatható lesz az emlékház, csak kérem, ezen a számon: 06/30-585-0281 előre jelentkezzenek. Azon vagyunk, hogy minden hónapban más-más emlékeit, képeit, különleges életvitelével kapcsolatos tárgyait is bemutassuk.
Művészeti tanulmányait a londoni Kingston Egyetem Anglia, Szépművészeti (képzőművészet) Ba (Hans) szakán végezte. Hőlégballon balesete előtt is számos kiállítása volt, több országban is. Folyamatosan képezte magát, ezért a művészet minden ágában végzett tanulmányokat.
Soha el nem múló fájdalom számunkra, szülőknek, de szeretnénk megmutatni az országnak, világnak, milyen nagyszerű ember volt. Ismerjék meg munkásságát, és ha lehet, őrizzék meg egy kép emlékében.

Szülei